کشیدن و رها کردن (Drag-and-Drop) برای افراد کمتر حرفه ای هنگام چینش اجزای صفحات وب یکی از روش های متداول و موثر به حساب می آید .شاید این همان دلیلی است که باعث محبوبیت سرویس هایی مثل Wix، SquareSpace و دیگر سایت های مشابه شده است .
برای طراحان و توسعه دهندگان هم راه هایی وجود دارد که می توانند از روش کشیدن و رها کردن برای ایجاد و مدیریت ساختار صفحات استفاده کنند . به عنوان مثال،ایجاد سایت با وردپرس را در نظر بگیرید که روش کشیدن و رها کردن کمک زیادی به صرفه جویی در زمان میکند . در این پست،ما 7 پلاگین که این قابلیت را به ادیتور وردپرس اضافه می کنند در کنار هم گرد آورده ایم . اگر شما هم از این پلاگین های جالب می شناسید لطفا در بخش نظرات بگین
1- ایجاد صفحه با استفاده از SiteOrigin
این پلاگین به شما اجازه می دهد گرید های Responsive را از طریق سفارشی کردن سطر و ستون ها به راحتی ایجاد کنید.همچنین در پلاگین فوق قابلیتی گنجانده شده است که به راحتی شما را قادر می سازد گالری تصاویر ، ویدیو ، دکمه ها و حتی لیست قیمت را به صفحه مورد نظر اضافه کنید .
این قابلیت های خاص از طریق WordPress Widget API اضافه شده اند .
2- PixGridder
PixGridder به شما اجازه می دهد تا به راحتی محتوای صفحه را به صورت گرید تقسیم کنید. پس از ایجاد ستون،شما می توانید محتوای متنی را در هر ستون اضافه کرده ،آن را با ویرایشگر پیش فرض وردپرس سفارشی کنید و یا کدهای میانبر (ShortCode) در آن قرار دهید. همچنین این پلاگین تمام امکانات موجود در ویرایشگر متن وردپرس را برای هر ستون در اختیارتان می گذارد
3- ایجاد کننده صفحه Aqua
پلاگین صفحه ساز Aqua، به شما اجازه ایجاد تغییرات منحصر به فرد برای مطالب تان را می دهد. به این صورت که شما از بلاک های موجود یک یا چند تا را می کشید و در ایجاد کننده قالب این پلاگین می اندازیم ،سپس نامگذاری کرده و ذخیره می کنیم .به این ترتیب یک کد کوتاه میانبر یا همان ShortCode به آن اختصاص می یابد . از این به بعد در هر صفحه و یا پستی که این کد کوتاه را قرار دهید ، قالب طراحی شده مربوط به آن نمایش داده می شود و اگر نیاز به تغییر داشت با تغییر این قالب در کل سایت تغییر اعمال می شود.
4- صفحه ساز WR
با استفاده از صفحه ساز WR شما می توانید اجزای مختلف مانند دکمه ها و جداول قیمت ،پراگرس بار،هشدارها و … را به سایت اضافه کنید.یکی دیگر از قابلیت های این پلاگین این است که کلی گزینه برای اعمال تنظیمات مختلف دارد – مثلا شما می توانید متن ، رنگ ، تصویر و چیزهای دیگر را عوض کنید .
5- Live Composer Lite
Live Composer Lite بر خلاف پلاگین های قبلی ما را قادر می سازد از خود سایت اصلی نیز به اعمال تغییرات روی قالب و ساختار دست بزنیم .به محض اینکه این پلاگین فعال شد ،فقط کافیست در سایت به صفحه ای که می خواهید ویرایش کنید رفته و دکمه “Activate editor button” را از گوشه پایین و راست کلیک کنید. هنگامی که این پلاگین فعال است، شما به سادگی می توانید صفحه خود را ویرایش کنید .دکمه ویرایشگر در سمت راست قسمت پایین فعال می باشد.از حالا ، شما به راحتی می توانید به عناصری مانند متن، دکمه ها، تصاویر، تب ها، از قسمت پایین صفحه دسترسی داشته باشید و آنها را هر جای صفحه که خواستید بکشید و رها کنید
6- Minimax
MINMIAX یک ابزارهای دیگر ساختن و مدیریت صفحه و پست است که اجازه می دهد حتی کسانیکه کد نویسی بلد نیستند ،ساختار صفحات و پست های وردپرس را به دلخواه شان سفارشی کنند . روش کارش هم به این صورت است که ابتدا layout یا ساختار صفحه را به ستون های دلخواه تقسیم می کند ، بعد از آن می توانید عناصر مختلف از پیش تعریف شده ای مانند : تصاویر ، اکوردیون ، تب ، متن و خیلی چیزهای دیگر را به هر یک از آنها اضافه کنید .در نهایت با فشردن دکمه ” Export Layout” از ساختاری که طراحی کرده اید خروجی گرفته و آن را در سایت خود استفاده می کنید !
7- صفحه ساز Beaver
صفحه ساز Beaver [ پیش نمایش ] یکی دیگر از پلاگین های مناسبی است که به شما اجازه ساخت طرح بندیهای دلخواه از طریق سایت اصلی را می دهد.یکی دیگر از ویژگی های این افزونه همراه داشتن 15 قالب پیش ساخته است که می توانید به سادگی از آنها استفاده کنید .امکانات ابتدایی مثل تیتر دادن،جدا کننده و یک ویرایشگر متن به همراه گزینه های حرفه ای تر مانند فرم تماس ، جدول قیمت و اسلایدشو از دیگر خصوصیات Beaver هستند.