5 نکته برای یادگیری بهتر کدنویسی

2 دیدگاه

یادگیری همیشه سخت است و نیاز به تلاش و زمان دارد و پیگیری مستمر.پس چگونه می توانیم از این تلاش و زمان صرف شده بیشترین سود را ببریم؟ در ادامه 5 نکته در این مورد ذکر می کنیم.

1.یادگیری با فاصله

اگر حتی یکبار دقیقه نود در شب امتحان شروع به درس خوندن کرده باشید ، احتمالا دیدید که نتیجه یادگیری فشرده در اون بازه زمانی ، یک نمره مناسب در اون امتحان بوده است.با این حال احتمالا در هفته های بعد مقداری کمی از چیزی که خوانده اید را به خاطر خواهید می آورید.خیلی از افراد موقع یادگیری برنامه نویسی کاری شبیه این انجام می دهند. با اینکه بهتره بازه زمانی طولانی تری برای یادگیری در نظر بگیرید تا مطالب در ذهن شما نقش ببندند ، اونها همه مطالعه رو به روز جمعه موکول می کنند بنابراین مقدار زیادی اطلاعات وجود دارد که مغز شما فقط قارد است آنها را ضبط کند.به جای این بهتره یادگیری رو در طی هفته پخش کنید حتی شده 15 دقیقه وقت بزارید.صبح ، قبل خواب یا موقع ناهار زمان خوبی برای این موضوع هست.

2.شکستن

مغز شما فقط 4 چیز را می تواند در حافظه کاری ذخیره کند.به خاطر اینه که یادگرفتن برنامه نویسی کمی سخته.چون خیلی مسائل مثل قوانین نحو (Syntax) زبان، انواع متغیرها، دستورات شرطی، توابع، اشیا و … وجود دارند که هر کدام بخش های مختلفی رو شامل می شوند.بنابراین چگونه می توانید همه اینها را یاد بگیرید اگر نتوانید آنها را در حافظه کاری تان ذخیره کنید.

راز ، شکستن است. همه این بخش ها را می توانید به مسائل ساده تری تقسیم کنید و در نهایت به سادگی آن بحث را یاد بگیرید.

در همین رابطه :   10 وبلاگ نویس برتر و جوان دنیای وب

3.اول تمرکز کنید

ما نمی توانیم چند کار همزمان انجام دهیم. خیلی از افراد به اینکه چندین کار را با هم انجام می دهند افتخار می کنند.ولی چند کار همزمان انجام دادن یک افسانه است. مغز ما در آن واحد فقط می تواند روی یک چیز تمرکز کند بنابراین آنها به طور مداوم روی چیزهای مختلفی فوکوس می کنند.بنابراین دچار “توجه دائمی جزئی” می شوند. ما تلاش می کنیم به هر کاری تمام توجه مان را معطوف کنیم حتی شده برای 15 دقیقه.

حواس پرتی فیزیکی. گرسنگی ، تشنگی ، تیر کشیدن، درد و محیط کثیف.همه اینها باعث حواس پرتی ما می شوند. برای افزایش توانایی مان برای فوکوس روی کارها باید حواس پرتی مان را به حداقل برسانیم.

میز کارتان را مرتب کنید، به دستشویی برید ، کمی تنقلات و غذا بخورید ، آب بنوشید و 5 دقیقه اینور اونور برید.

ما موجودات عادت زده ایم. کارهای روتین به بهره وری ما کمک می کنند. یک زمان خواب مرتب ، به ما کمک می کند سریع تر و با آرامش بیشتری بخوابیم. به همین ترتیب یک زمان روتین برای مطالعه و یادگیری باعث می شود مغز در آماده ترین حالت خود قرار بگیرد.

4.هر چیزی که یاد میگیرید، به کار ببندید

من ممکنه در مورد چیزی که می خواهم یاد بگیرم در یک کنفرانس شرکت کنم، به یک پادکست گوش بدم، کتب بخونم یا ویدیو ببینم. ولی در حقیقت من چیزی یاد نگرفته ام تا زمانی که تمرین نکنم و به طور عملی از آن استفاده نکنم.

در زمان تمرین دقیقا می فهمید که چقدر یاد گرفته اید و نکات ابهام تان کجاست.در یادگیری برنامه نویسی این موضوع بیشتر صدق می کند.

در همین رابطه :   100بايد و نبايد در طراحي وب (قسمت اول)

5.بخوابید

این نکته احتمالا مورد علاقه تون باشه. می دونستید خوابیدن به شما کمک می کنه چیزهای جدید یاد بگیرید؟ بحث شکستن که در بالا صحبت کردیم یادتون میاد؟ وقتی می خوابید، مغز شما شروع می کنه به ایجاد تصال بین  مفاهیمی که یاد گرفته اید. خواب به شما کمک می کنه که تصویر بزرگتری ببینید و با راه حل های خلاقانه تری بیدار شوید.

وقتی یا یک مشکل سخت دست و پنجه نرم می کنید و به جایی نمی رسید بهتره اون رو رها کنید و به بیرون برید و قدم بزنید و از مشکل دور بشید تا مغزتون هم برای مدتی از مشکل رهایی پیدا کنه. یا حتی بهتر از اون بخوابید.

امیدوارم این نکات بتونه به یادگیری بهتر و راحت تر شما کمک کنه . همه این موارد مطمئنا می توانند به شما مخصوصا در یادگیری زبان های جدید برنامه نویسی کمک کنند. در ضمن حتما سری به دوره آموزش آنلاین زنده طراحی وب سایت ما بزنید. در این دوره زمان های با فاصله طبق همین مقاله برای شما در نظر گرفته شده است تا سریعا مهارت مورد نظرتون رو کسب کنید.جلسه اول هم رایگان هست!

منبع

دسته بندی : گوناگون

2 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *