به گزارش پیسیوورلد طی سالهای گذشته لوگوهای متعددی در صفحه اول موتورجستجوی گوگل بارگذاری شدهاند که وقت زیادی از ما گرفته یا روزمان را خاطرهانگیز کردهاند. همراه با هم، برخی از این لوگوها را مرور میکنیم که به ترتیب از مشهورترینها شروع میکنیم.
گیتار لس پائول
این لوگوی جالب، به مناسبت نود و ششمین سالگرد تولد «لس پائول» طراحی شد، به مدت دو روز روی صفحه خانگی گوگل باقی ماند و صاحب یک آدرس یو.آر.ال دائمی شد.بر اساس برخی تخمینها، تنها در روز اول بیش از ۵ میلیون ساعت وقت و ۱۰۰ میلیون دلار ارزش، به خاطر این لوگو به هدر رفته است. البته باید ببینیم که این هدر رفتن را شما چطور تفسیر میکنید!
علاوه بر ایده خلاقانه این لوگو، تعداد زیادی از آهنگهای مختلف، از بیتلها گرفته تا سرودهای ملی هندی، توسط این گیتار نواخته میشد.
سیامین سالگرد پکمن
۲۱ می سال ۲۰۱۰/ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۹- این لوگوی قابل بازی به مناسبت سالگرد بازی افسانهای پکمن، تا همین چند وقت پیش، مشهورترین لوگوی گوگل بود. کاربران در یک روز، ۵ میلیون ساعت را صرف بازی با لوگوی پکمن کردند. البته این بازی، کمی با نسخه اصلیش متفاوت بود؛ چراکه در این لوگو از نسخه جاوای این بازی استفاده شده بود.
ماشین روب گلدبرگ
۴ جولای ۲۰۱۰/ ۱۳ تیر ۱۳۸۹- لوگویی به دو مناسبت، تولد کارتونیست مشهور، روب گلدبرگ و سالگرد کشف ایالات متحده آمریکا روی صفحه اول گوگل قرار گرفت که بسیار سرگرمکننده و انرژیبخش بود.
نم جون پیک
۲۰ جولای ۲۰۱۰/ ۲۹ تیر ۱۳۸۹- یک تصویر انیمیشنی جالب، به افتخار هنرمند محصولات ویدئویی و چندرسانهای به نام «نم جون پیک» طراحی شده بود؛ البته احتمالا این هنرمند را نمیشناسید مگر اینکه ساکن کره جنوبی بوده باشید.
توپهای ریز و درشت
۶ سپتامبر ۲۰۱۰/ ۱۵ شهریور ۱۳۸۹- لوگوی توپهای سبکبال، یکی دیگر از خلاقیتهای نسخه جاوا بود که در نگاه اول رمزآلود به نظر میرسید؛ توپها با نزدیک شدن موس به آنها، به هوا میرفتند و با دور شدن موس، به شکل اول برمیگشتند. این لوگو به مناسبت تولد ۱۲ سالگی گوگل روی صفحه اول این وبسایت نقش بسته بود و با حرکت دادن پنجره مرورگرتان، توپها میلرزیدند.
هفتادمین سالگرد تولد جان لنون
۵ اکتبر ۲۰۱۰/ ۱۳ مهر ۱۳۸۹- گوگل تولد ۷۰ سالگی جان لنون را با طراحی یک لوگوی ویژه جشن گرفت؛ یکی از آهنگهای جان لنون به طور کامل به همراه کلیپی انیمیشنی در لوگوی گوگل جاسازی شده بود. البته این لوگو، تا زمانی که رویش کلیک نمیکردید، کاملا عادی و ساده بود که این آهنگ با کلیک بر روی دکمه «Play» شروع میشد.
هالووین اسکوبیدو
۳۱ اکتبر ۲۰۱۰/ ۹ آبان ۱۳۸۹- گوگل دوازدهمین جشن هالووین خود را با تعریف یک داستان ۵ قسمتی در ۵ تصویر، جشن گرفت. در این داستان از شخصیتهایی مثل اسکوبیدو کمک گرفته شده بود.
کریسمس
۲۳ دسامبر ۲۰۱۰/ ۲ دی ۱۳۸۹- کارمندان گوگل میگویند ۲۵۰ نفر ساعت (حدود ۶ ماه) را تلاش کردند تا ۱۷ تصویر از تعطیلات کریسمس را در یک لوگو بگنجانند تا به این ترتیب، بازدیدکنندگان به هر یک از عکسها با موس اشاره کنند و سال نو را جشن بگیرند.
تولد ژول ورن
۸ فوریه ۲۰۱۱/ ۱۹ بهمن ۱۳۸۹- در زادروز نویسنده «۲۰ هزار فرسنگ زیر دریا»، گوگل صفحه اچتیامالی طراحی کرد که بازدیدکنندگان را به طور خودکار از طریق یک لوگو، به سفری دریایی میبرد. این لوگو، اولین لوگویی بود که به یک نسخه اچدی تبدیل شد.
تولد ۱۲۲ سالگی چارلی چاپلین
۱۱ آوریل ۲۰۱۱/ ۲۲ فروردین ۱۳۹۰- به مناسبت بزرگداشت ستاره فیلمهای صامت، گروه طراحان لوگوهای گوگل، اولین لوگوی فیلم صامت خود را از طریق یوتیوب ساختند.
روز زمین
۲۲ آوریل ۲۰۱۱/ اول اردیبهشت ۱۳۹۰- این روزها به نظر میرسد که اچتیامال ۵ نسخه استاندارد گوگل برای ساخت لوگوهاست. این لوگوی ساده اما بامزه، شامل تمام گونههای حیوانی است که با اشاره موس، تکان میخورند و حرکتی از خود نشان میدهند.
تولد سرگئی پروکوفیف
۲۳ آوریل ۲۰۱۱/ ۲ اردیبهشت ۱۳۹۰- یک لوگوی دیگر شبیه به اسکوبیدو که فقط در روسیه قابل رویت بود؛ زادگاه پروکوفیف، سازنده موسیقیهای کلاسیک که داستان «پیتر و گرگ» را نیز نوشته است. پیدا کردن و تماشای این لوگو هر قدر هم که سخت بود، باز هم میارزید.
صد و شصتمین سالگرد حقوق بشر
اول می ۲۰۱۱/ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰- یک اثر اچتیامال ۵ دیگر که موس را به صورت ذرهبینی برای دیدن صحنههایی مربوط به قرن ۱۹ تبدیل میکرد.
ماهگرفتگی
۱۵ ژوئن ۲۰۱۱/ ۲۵ خرداد ۱۳۹۰- چیزی از رکورد لس پائول نگذشته بود که گوگل با خلق لوگویی همزمان با رویدادی نجومی در دنیای واقعی، به یک عنوان «اولین» دیگر دست پیدا کرد. این تصویر انیمیشنی با یک نوار اسکرول، با تصویری پیش از ماهگرفتگی شروع میشد و تمام این رویداد را مرحله به مرحله نشان میداد. گوگل برای دستیابی به این تصویر، از شبکهای از تلسکوپها کمک گرفته بود که با عنوان سرویس Slooh.com شناخته میشود.
عالی بود .متشکرم
گوگل واقعا شرکت جالبیه قبلا دربارش تحقیق کردم و خیلی چیزا ازش می دونم یک PDF با نام گوگل فراتر از زمان هم نوشتم که خیلی تو سایت های فارسی قرار گرفته