10 اشتباه بزرگ وبلاگ نويسان

بدون دیدگاه

در فضای وب ، وبلاگ و وبسایت های بسیاری وجود دارند که ایجاد می شوند و بعد از مدتی به علت عدم توانایی در جذب مخاطب در گورستان وبلاگ ها رها می شوند ، اما در این بین تعداد بسیاری کمی وبسایت و وبلاگ هم وجود دارند که از دیگران جلو زده اند و در دریافت نتایج و بازخوردهای مخاطبانشان دقیق عمل کرده اند و در تولید محتوا هم موفق بوده اند. طراحی یک سایت موثر و قابل اعتماد برای خواننده کار آسانی نیست و نمی توان به راحتی با رویا پردازی این امر را محقق کرد چرا که برای موفقیت در مجموعه های مختلف ایجاد محتوا در وب نیاز به کسب مهارت دارد که تعدادی از آیتم های مهارت نیاز به زمان و برخی دیگر نیاز به ذهن خلاق و ایده پرداز و برخی دیگر نیاز به ممارست و پیگیری در موفقیت یک وبلاگ دارد . این روزها هر کاربری به فکر ایجاد یک وبلاگ و وبسایت برای موفقیت و یا کسب و کار ایده آل خود می افتد اما برخی اشتباهات در مجموع این فرایند باعث می شود که خیلی زود کنار بکشد یا آن نتیجه ای را که در ذهن خود تصور می کرد را بدست نیاورد .

۱-در وهله اول نشانی وب سایت شما هدف شفافی از آنچه که شما می خواهید را نشان ندهد مثلا اینکه آیا می خواهید این سایت را برای کسب و کار خود راه اندازی کنید ؟

۲-نداشتن امکان تماس برای بازدید کننده گناه شماست که باعث می شود مخاطب به شما اعتماد نکند و نکته مهم دیگر که چه اقداماتی را قرار است برای سایت خود انجام دهید .

در همین رابطه :   دسترسي مستقيم به phpmyadmin بدون لاگين به cpanel

۳-بزرگترین مشکل و اشتباه این است که صاحب وبلاگ هیچ امکانی برای جذب اطلاعات تماس بازدیدکننده نداشته باشد . جمع آوری اطلاعات و نظرات مخاطبان یک چشم انداز برای شرایط رو به جلودر موفقیت وبلاگتان است هر چند شاید این کار کمی زمانبر باشد اما یکی از مسائل مهم است . شما باید با چشمان مخاطبان وبلاگتان را ببینید پس این چشم انداز را از دست ندهید . قسمت “تماس با ما ” و پاسخگویی به نیاز مخاطب یک جور ” رشوه اخلاقی ” برای دادن و گرفتن اطلاعات است .

۴-نادیده گرفتن بازدید هایی که از مطالب وبلاگتان صورت می گیرد یکی دیگر از اشتباهات بزرگ صاحبان وبلاگ هاست البته در برخی موارد استثناء وجود دارد مثلا در وبلاگهایی که فقط یک طرفه به عنوان فروشنده محصول عمل می کنند . حفظ مخاطب فقط بوسیله تولید مطلب و پست های خاص و به روز نیست بلکه شناخت سلایق او نیز هست .

۵-زرق و برق دار کردن سایت شاید برای اولین بار بازدیدکننده جذب کند. اما حجم اضافی انمیشن ها و عکس های سنگین پر زرق و برق قطعا خواننده را به مرور خسته خواهد کرد سعی کنید بیشتر با مطالب ارزش بلاگ خود را بالا ببرید نه فایلهای سنگین فلش و … در ضمن شاید برای شروع کار بتوانید مخاطب زیادی را جهت بازدید کسب کنید اما مطمئن باشید برخی بازدیدها کاذبند و به مرور ریزش پیدا می کنند پس خود را به بارگذاری سنگین فایلها و فلش های اضافی و پردردسر عادت ندهید چرا که قبر وبلاگ خود را کنده اید . شاید هم من الان در گورستان سایت ها باشم .

در همین رابطه :   آموزش Redirect سایت به آدرس دیگر با htaccess

۶-در قسمت ” درباره من ” آن چیزی که هستید را صادقانه بنویسید نه آن چیزی که آرزو داشتید باشید . صداقت در مطالب چشم انداز روشنی از شما در ذهن مخاطب ایجاد می کند قرار نیست ما در فضای مجازی امپراطور باشیم خودمان بودن از همه چیز بهتر است . بازی کردن با احساس مخاطب یک اشتباه جبران ناپذیر است .

۷-اگر قرار است وبلاگتان برند تجاری باشد پس نباید محتوا و نام برند در تعارض باشد . لازم نیست حتما به دنبال بهترین نمونه سایت خارجی باشید همان نگاه کلی ، احساس درست و دقیقتان به عنوان ابزار بازاریابی به مراتب مهمترین سازگاری شما با مخاطبین است .

۸-یکی دیگر از اشتباهات ؛ راهبری و ضعف مدیریت وبلاگ است . طوری که نتوانید نیاز مخاطب را به خوبی تشخیص دهید و حتی دنبال مخاطب خود بگردید .

۹- لینک های مرده ؛ این لینک ها قاتل اعتبار وبلاگ ها هستند ، حتما قبل از اینکه مطلب را منتشر کنید یک بار لینک های مرتبط را چک کنید . یک لینک مرده می تواند تعداد زیادی از مخاطلبین شما را از بازدید های بعدی منصرف کند ،پس اشتباه نکنید این حس اعتماد را اول باید خودتان ایجاد کنید .

۱۰-کند بودن صفحات وبلاگ ؛در یکی از مطالب قبلی اشاره کرده ام که علت اصلی کند بودن اینترنت پهنای باند نیست بلکه صفحات طراحی شده توسط وبلاگ نویسان هستند . باور کنید هر کاربری دارای سرعت بالای اینترنت نیست ، پس تا می توانید شفقت و مصائب رسیدن به Home Page خود را کم کنید .

 

منبع

دسته بندی : مديريت سايت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *