بررسی عملکرد فوق العاده بامیلو و دیجی کالا در جمعه سیاه

5 دیدگاه

در این نوشتار می خواهم از عملکرد عالی دو فروشگاه اینترنتی بزرگ ایران در Black Friday بنویسم و جهش این فروشگاه ها در عرصه های مختلف را بررسی کنم.

داون تایم ام آرزوست!

خوب همانطور که پیش بینی میشد این دو فروشگاه مخصوصا بامیلو، حجم افزایش بازدیدکننده مخصوصا در دقایق اول آغاز فروش ویژه را پیش بینی کرده بودند و حتی منابع اختصاصی چند برابر مقدار پیش بینی شده خریداری و نصب شده بود تا بعد از این همه هزینه ، موقع بازگشت سرمایه مشکلی بوجود نیاید. مهم تر از بازگشت سرمایه البته جلب اعتماد و رضایت مشتریان بود که این مهم هم کاملا در عملکرد بامیلو دیده میشد.

می توان گفت سرعت و لودتایم این دو سایت کاملا بهبود یافته بود و سریع تر از همیشه بارگذاری می شدند.البته از شرکت هایی که گفته می شود چند صد میلیارد ارزش دارند انتظاری بیشتر از این هم نمی رود.در این بخش هر دو سایت مخصوصا بامیلو امتیازات کامل را می گیرند.

ارزان تر از همیشه

مهم ترین مزیت بلک فرایدی پایین آمدن شدید قیمت هاست. هر دو فروشگاه هم کاملا به این موضوع آگاه بودند و حتی چند مدت قبل از روز موعود، قیمت هایشان را کاهش داده بودند تا شائبه تخفیف دادن در قیمت هایی که قبلا به صورت کاذب بالا رفته اند، پیش نیاید. تقریبا هر کس هر چیزی می خواست می توانست با تخفیفات بالای 50% خریداری کند و اکثر مردم از این فرصت استفاده کردند مخصوصا در لحظات اول!

خوب در این بخش هم همه امتیازات را از آن خود کرده اند.

در همین رابطه :   تفاوت بین طراحی صنعتی Apple و Samsung در چیست ؟

کریسمس در برابر عید نوروز

همانطور که می دانید بلک فرایدی خارجی ها ،بعد از روز شکرگذاری آنهاست و در آغاز فصل خرید کریسمس. ولی این روز در تقویم ما ایرانی ها مصادف با هیچ چیزی نیست جز اواسط پاییز! برای همین خبر رسیده این دو فروشگاه تصمیم گرفته اند از سال بعد بلک فرایدی را به “جُمعِیدانه!” تغییر نام داده و به ماه آخر سال و نزدیک عید نوروز منتقل کنند تا در آستانه سال جدید شمسی ، برگزاری این تخفیف، علاوه بر افزایش فروش خودشان به واسطه حال و هوای عید، باعث افزایش رضایت و خوشحالی و نوعی عیدی به کاربران نیز باشد.گفتنی است در این زمینه دیجی کالا و بامیلو مثل همیشه از نظر کاربران پیروی کردند که جای تشکر دارد. خوب امتیاز کامل در این بخش!

بعد از پرداخت، درب منزل را بازکنید، خرید های تان آمدند

طبق معمول همه ما افزایش فروش در این روز خاص را پیش بینی کرده بودیم و البته جلوتر از ما بامیلو و دیجی کالا هم با توجه به تجریبات گذشته، کاملا خودشان را برای پردازش این حجم عظیم سفارشات آماده کرده بودند و با به کارگیری نیروهای بیشتر در شیفت های کاری بیشتر سعی کردند خریدها زودتر از همیشه به دست مشتریان برسد و کام شان هر چه بیشتر شیرین شود. بر خلاف بعضی فروشگاه ها که وقتی مامور پست را می بینیم تازه یادمان می افتد که در گذشته محصولی خریداری کرده بودیم که الان به دست مان رسید! خوب چی از این بهتر همه امتیازات این بخش هم نصب شان شد.

در همین رابطه :   نقد و بررسی جشنواره وب ایران از ابعاد مختلف

لطفا اگر شما هم تجربه مشابهی دارید حتما نظر بگذارید تا در سال های آینده شاهد بهبود هر چه بیشتر عملکرد فروشگاه های وطنی باشیم.در ضمن این مقاله برعکس نوشته شده است.لطفا در آینه بخوانید.

منبع: خودم

دسته بندی : بررسی

5 نظر

  1. سلام ممنون از زحمتی که واسه این مقاله و بررسی کشیدید ولی برای کسی مثل من که چند هفته تمام رفتارهای این دوسایت رو واسه حراج درنظر داشتم به نظرم تحلیل سطحی و بسیار گذرا بود . درسته باید از عوامل هر دو سایت قدردانی بشه و به نوعی تشویق بشن ولی به جز ساعات اولیه مخصوصا در بامیلو برخی محصولات واقعا تخفیف خوبی داشتن اما در دیجی کالا متاسفانه خیلی چشمگیر نبود . در طول مدت زمان حراجی بامیلو واقعا خوب بالامی آمد و آپ تایم خوبی داشت اما برای منکه از شیراز بررسی کردم دیجی کالا واقعا بد بالا می آمد با سرویس آسیا تک و بیست نت و البته وایرلس فراهوش تست کردم که نتیجه این بود . در آخر هم قیمت چند محصول در سایت بامیلو و دیجی کالا را با مغازه های بازار چک کردم بازهم میگم به غیر از اجناسی که در اول آغاز حراجی گذاشته بودند که طبیعتا زودهم تموم شد مثلا خود من یک پلیور خریدم 19.000 که توی بازار حداقل60.000 داشت ولی در نصفه های روز با مقایسه اجناس بازار واقعا شوکه شدم چون متاسفانه قیمت ها در بازار ارزانتر از حراجی هر دو سایت بود . پس میشه این شبهه را نزدیک به باور دانست که چطور میشه اجناسی که براحتی در مغازه های سطح شهر هستند ارزونتر از قیمت تخفیف های بقول شما پنجاه درصدی سایت های محترم بامیلو و دیجی کالا باشن؟ . این هم تجربه من . با احترام . موسوی . شیراز

  2. تحلیل مناسبی نبود!

    مقالات بسیاری در همین چند روز در خصوص تقلب های این سایت ها در این حراجی ساختگی منتشر شده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *