5 برنامه چت کردن با گوشی های آندروید (Android)

امروزه با گسترش روز افزون اینترنت و دنیای مجازی در بین مردم و نیز پیشرفت چشمگیر گوشی های هوشمند با سیستم عامل های جدیدی مانند آندروید،ویندوز فون و ios ،ارتباط مجازی با دوستان و آشنایان به مراتب راحت تر ارتباط رودررو شده است .

در این میان سیستم عامل آندروید با پشتوانه شرکت عظیم گوگل با سرعت زیادی در حال همه گیر شدن و رشد می باشد . کسانی که یک گوشی هوشمند تهیه می کنند دیگر مانند گذشته انتظار برقراری یک تماس ساده یا پخش موزیک ندارند بلکه می خواهند یک دستگاه همه کاره مثل چاقوی سوئیسی در جیب شان باشد که هر موقع خواستند بتوانند با دوستان خود ارتباط برقرار کنند.

از قدیم الایام هم چت کردن یکی از متداول ترین و محبوب ترین روش های برقراری ارتباط آنلاین می باشد که هنوز هم کاربرد خود را حفظ کرده است . در این مطلب می خواهیم بهترین اپلیکیشن های چت رو برای آندروید معرفی کنیم تا از تماس با دوستان تان بیش از قبل لذت ببرید . لطفا با ما باشید

مرتبط :

چگونه : چت روم خود را خیلی سریع و آسان بسازید ؟

دانلود اپلیکیشن فتولیا برای Android

IMO

آیمو بهترین برنامه چت برای آندروید است .این برنامه از اکثر سایت های بزرگ چت مانند AIM, Facebook, Orkut پشتیبانی می کند.همچنین شما را قادر می سازد با دوستان خود در Gtalk or Yahoo Messenger به گفتگوی زنده بنشینید و همه اینها از یک مکان صورت می گیرد از برنامه IMO !

IM+

اگر دنبال برنامه ای با کاربری آسان هستید این یکی برای شما ساخته شده است.می توانید خیلی سریع با دوستانتان به چت کردن بپردازید و همه اینها در حالی است که رابط کاربری ساده آن نیازی به مهارت خاصی ندارد

Gtalk

Skype

تماس چشم در چشم همیشه طرفداران خود را دارد و پایه اسکایپی نیز همین ایده است.این برنامه نیز اکثر امکانات نسخه دسکتاپ را برای یک تماس ویدیویی با گوشی همراه فراهم می کند

Yahoo Messenger

یاهو مسنجر نیز به عنوان محبوب ترین برنامه گفتگوی آنلاین دنیا ،نسخه مختص Android خود را دارد.این برنامه بر خلاف یقیه یک نسخه همه کاره است یعنی امکان چت متنی،صوتی و ویدیویی را در یک جا فراهم کرده است.همچنین می توانید به چت روم های مختلف از نقاط مختلف دنیا متصل شوید و با افراد مختلف چت کنید.اشتراک تصاویر نیز یکی از ویژگی های جالب آن است.

چت در دنیای امروی اینترنت یکی از مهمترین روش های برقراری ارتباط است .این برنامه ها به شما کمک می کنند حتی در سفر و در حال جابه جایی نیز به ارتباط با دوستان خود بپردازید .همه این برنامه ها به صورت رایگان در دسترس هستند و می توانید آنها را از Google Play دریافت نمایید.

منبع