دوره های آموزش طراحی وب در تبریز

هاست رایگان

در مديريت سايت

سلام

اگر بحث قبل را مطالعه کرده باشید می دانید که برای ایجاد سایت رایگان ۳ مورد لازم است که دارا باشیم.حالا در این مجال می خواهیم روی مورد اول بحث کنیم و ببینیم چطور می شود فضایی را برای وبسایت مان بخریم و بعدش راه های دریافت هاست رو به صورت رایگان بررسی می کنیم.

همونطور که قبلا اشاره شد برای دریافت هاست باید به شرکت های هاستینگ مراجعه کنیم و فضای مورد نیازمان را خریداری کنیم.البته در کشور ما کمتر شرکت هاستینگ هست که دارای ساختمان اداری باشد(مخارج بالاست دیگر) بنابراین باید به وبسایت شان مراجعه کرد و سرویس مورد نظر رو سفارش داد و خرید.

(یه نکته بگم در مورد هاستینگ ها:در ایران متاسفانه شرایط فروش هاست چندان دارای ضابطه و قانون خاصی نیست و چه بسیاراند افرادی که از شرکتی هاست می گیرند و بعد از مدتی هم اطلاعات سایت شان از بین می رود هم پول هاست.بدلیل اینکه اکثر اینها نماینده گی هاست های دیگر هستند و فضایی مثلا ۱۰۰ گیگا بایت در اختیار دارند و آنرا بین مشتریان تقسیم می کنند.این به خودی خود مشکل زیادی بوجود نمی آورد ولی بدلیل نبودن ارگان رسیده گی کننده جدی بعضی ها سوء استفاده می کنند و بعد از فروش هاست به ستاره ی سهیل تبدیل می شوند.به علاوه ی اینکه در ایران تقریبا تمام هاستینگ ها نماینده ی هاست های خارجی هستند.)

این در صورتی است که بخواهید پول پرداخت کنید.برای دریافت هاست رایگان می توانید به وبسایت هایی که این خدمات را ارائه می دهند مراجعه کنید.لیستی از این وبسایت ها در آدرس زیر موجود است.

Free web hosts

قبل از ورود به بحث دریافت هاست اجازه بدید به برخی از ویژه گی های هاست یا همان فضای وب سایت اشاره کنیم:

۱٫مقدار فضا:سایت شما بسته به نوع فعالیت نیاز به فضای متقاوتی دارد.ولی چون فعلا روی هاست رایگان بحث می کنیم این مورد زیاد مورد توجه نیست.چون هر هاست رایگان یک فضای مشخص دارد و قایل افزایش و کاهش نیست.

۲٫زبان هایی که پشتیبانی می کند:فرض کنید می خواهید یک وبسایت پویا(در بحث قبلی توضیح داده شده) با زبان php ایجاد کنید. هاست شما باید از این زبان پشتیبانی کند.

۴٫زمان اعتبار:به این نکته توجه کنید که بعضی از این هاست ها تا زمان خاصی مثلا ۱ سال اعتبار دارند و بعدا حذف می شوند.در هنگام ثبت نام یا در توضیحات ان سایت می توانید به این نکته پی ببرید.یا بعضی وقت ها باید در انجمن آن هاست،ثبت نام کنید و مثلا ماهانه چند پست بدید یا از این قبیل محدودیت ها…

۵٫ اوه مهمترین مورد(به نظر بنده) داشت از یادم می رفت.بعضی از این هاست های رایگان نصف وبسایت شما رو برای تبلیغ خودشون در نظر می گیرند که واقعا دید سایت شما رو دچار مشکل خواهد کرد.پس قبل از ثبت نام به این نکات لطفا توجه کنید.

پرحرفی کردم؟معذرت می خوام.یکی از اصول وبلاگ نویسی،مختصر نویسی است.بنده هم کلا آدم کم حرفی هستم ولی پای نوشتن وبلاگ که بیاد وسط چندین بار باید چای سردم رو عوض کنم.

آخرین مقالات فتولیا در ایمیل شما :

25 نظر

1. این سایت هم داره هاست رایگان با فضای ۱۰۰ مگابایت میده که آپ تایم اون نسبت به سایت های هاست رایگان دیگه خیلی عالیه و همچنین دامنه هاشم ارزونن و کنترل پنل هاست هم سی پنل با تمامی امکانات هستش

2. سلام من می خوام با استفاده از جمولا یک سایت بسازم اما اطلاعات کافی ندارم و نمی توانم با ان کار کنم لطفاکار با ان را به من یاد بدید مهمترین مشکلم این که نمی دونم هاست ودامنه ویا پایگاه داده چیه ونمی دونم انها را چطور وارد کنم در جمولا خواهش می کنم کمکم کنید

• کار سختی نیست
      با کمی جستجو و پرسش خودتون می تونید سایت بزنید
      سوالی بود در خدمتیم

• خیلی سعی کردم نمی شه حلا می تونید خودتون برام یک سایت رایگان بسازید؟

3. سلام شما میتدونید چطوری میشه نرم افزارجوملاوwamp server رادر هاست سایت قرارداد ؟میخواهم طراحی سایت یاد ازطریق جولا یادبگیرم وکتابش را هم دانلود کردم اما به مشکلی که دربالا گفتم برخوردم لطفا راهنمایم کنید.باتشکر

• سلام
      نرم افزارهایی مثل جوملا چون برنامه نویسی شده اند نیاز به یه وب سرور دارند تا کدهاشون اجرا بشه . روی هاست های اینترنتی نیازی به نصب وب سرور نیست چون خودش داره ولی روی کامپیوتر خودتون اگه بخواین اجرا کنین باید این سرور رو نصب کنین . wamp server کارش همینه دقیقا یعنی یه وب سرور برای اجرای کدهای php جوملا روی کامیپوتر شما نصب می کنه .
      اگه نیاز به توضیح بیشتره می تونین توی انجمن های سایت تو بخش وب سرور یا php مطرح کنین سوالتون رو تا با جرئیات بیشتری عرض کنیم
      موفقیت

4. سلام دوست عزیز
    من میخوام یه سایت با وردپرس طراحی کنم
    به راهنماییتون نیاز دارم
    مرسی

5. این هم یک مورد خوب :
    مشخصات این سرویس رایگان :
    ارائه ۲۰۰ مگابایت فضای وب
    ارائه ۱۰ گیگابایت ترافیک ماهانه
    اختصاص ۵۰ عدد دیتابیس MySQL
    اختصاص ۵۰ عدد Subdomain ، Parked Domain و Addon Domain
    کنترل پنل cPanel انگلیسی
    مدیریت دیتابیس phpMyAdmin
    اختصاص آدرس اینترنتی ویژه (http://www.You.irangig.ir)
    پشتیبانی از MX Record و CName Record
    امکان اتصال دامنه ( Domain Parking ) و افزودن دامنه ( Addon Domain )
    پشتیبانی از php5 ، html و دیتابیس MySQL
    قابلیت فعال سازی سرویس ایمیل : Yourname@YourDomain.com

irangig.ir

6. سلام و خسته نباشید .ببخشید سیستم های مدیریتی رو از کجا بیارم پیدا نمیکنم اگه جوملا و وردپرس را برام میل کنید ممنون میشم

7. SALAM.SHOMA KE SITE HAYI KE HOSTE RAYEGAN DAR EKHTIREMOON GHARAR MIZARANO NAGOFTIN.MISHE AGAR ZAHMAti nist baram emailesh konid.man mamnoon misham.dar zemn sitetoon dar hade berezil aliye.dametoon garm.montazere emailetoon hastam

8. سلام اطلاعات خوبی در مورد هاست گرفتم ممنون میشه درباره ی وبلاگ نویسی هم مطلب بذارین آخه من خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم ازکجا شروع کنم ودر مورد چی بنویسم

• سلام دوست عزیز
      ممنونم.همونطور که می دونید برای شروع وبلاگ نویسی راه های مختلفی هست.مثلا استفاده از سرویس های رایگان مثل میهن بلاگ،بلاگفا و … یا با کمی آینده نگری بیشتر،خرید دامنه و هاست اختصاصی با ۲۰-۳۰ تومان و نصب یه سیستم زیبا مثل همین وردپرس خودمون.موضوع هم بستگی به دید شما نسبت به آینده دارد.یعنی می خواهید در مورد چی بنویسید و تا کی بنویسید.من خودم بوده مواقعی که موضوعی باعث برانگیخته شدن احساساتم شده و با علاقه زیاد براش وبلاگ زدم و شروع کردم ولی بعد از مدتی که به حالت همیشگی برگشتم،دیگه آدرس وبلاگ هم یادم نمی یاد.

در مورد موضوع پیشنهاد من اون چیزی هست که بهش بیشتر علاقه دارید.
      سوال دیگری داشتید در خدمتم.

موفقیت

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟